Аджика

Аджика - абхазька гостра приправа, додасть Вашим новорічним стравам незвичайний смак. Ароматна приправа - пастообразная маса з червоного перцю c сіллю, часнику, пряних трав.

Аджика зазвичай буває червоного кольору, проте з незрілого перцю може бути виготовлена ​​приправа зеленого кольору.

Вам буде потрібно:

2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)

Як готувати:

1. Натріть моркву на середній терці.

2. Помийте помідори, поріжте навпіл.

3. Очистіть перці від насіння і розріжте на 4 частини, гіркий перець і часник.

4. перемолу все овочі в м'ясорубці.

5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.

6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.

7. Варіть ще 30 хвилин.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

20.12.2017