Бананові цукерки!

Бананові цукерки від кондитерів компанії Catering Dnepr!

Просте пісочне печиво до чаю - це нудно! Інша справа - бананові цукерки на його основі! Готуються дуже просто!

Вам буде потрібно:

печиво 100 г
банани 1/2 шт.
згущене молоко 4 ст.л.
вершки 70 мл
шоколад гіркий 100 г
масло вершкове 30 г
волоський горіх 50 г

Як готувати:

1. Печиво подрібнити в блендері до стану крихти.

2. Банан розім'яти виделкою.

3. З'єднати крихту печива з бананом, ретельно перемішати.
Додати майже все згущене молоко, залишити 2 ложки для прикраси. Перемішати. Маса повинна нагадувати пластилін.

4. Сформувати з маси цукерки, прибрати в морозилку на 3-5 хвилини.

5. Залити шоколад вершками, поставити в мікрохвильовку на 30-45 секунд. Віночком або вилкою розмішати шоколадну суміш до однорідності. Додати масло і знову розмішати.

6. Вийняти цукерки з морозилки, вмочити в шоколадну глазур. Цукерки повинні бути холодними, глазур - 27-30 градусів, тоді вона схопиться швидше.

7. Викласти глазуровані цукерки на тарілку і придавити зверху виделкою.
Посипати подрібненими горіхами. Полити згущеним молоком.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

29.05.2016