Брауні з вишнею і вишневим мусом

Вам буде потрібно:

140 гр. шоколаду відмінної якості 50-70% какао
150 гр. коричневого тростинного цукру (можна замінити на білий)
85 гр. вершкового масла
1/2 ч.л. солі
50 гр. борошна
1/2 склянки вишні
2 яйця кімнатної температури

мус:
150 мл йогурту,
150 гр вишневого пюре,
150 мл вершків 33%,
цукрова пудра за смаком,
15 гр желатину.

Як готувати:

Для тесту:
1. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло. Охолодити протягом 10-15 хвилин. Додати цукор і збити, поки суміш не стане гладенькою. Потім вбити по одному яйця. Продовжуючи збивати, додати борошно, сіль і вишню. Злегка перемішати дерев'яною ложкою і вилити в форму (попередньо вистелив її пергаментним папером).
2. Духовку розігріти до 175 градусів. Випікати близько 20 хвилин. Тут головне не перетримати, щоб серединка залишилася вологою. Перевіряти готовність зубочисткою, на ній не повинно залишатися тесту. Готовий brownie остудити у формі, потім відправити на пару годин в холодильник.

мус:
1.Желатін залити холодною водою.
2. Йогурт змішати з вишневим пюре і цукровою пудрою.
3. Вершки збити і поступово ввести в йогуртовий масу.
4. Підігріти желатин і влити в мус.
5. Залити мусом остиглий брауни і прибрати на ніч у холодильник.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

04.08.2016