Брускетта з помідорами

Ще однією відмінною закускою сьогодні з вами поділилися кухаря компанії Catering Dnepr. Брускетта з помідорами - відмінне поєднання випескі і свіжих злегка підігрітих помідорів. А головне, якщо Вам необхідно швидко приготувати закуску, то інгредієнти для брускетта Ви завжди знайдете в своєму холодильнику. Хліб підійде будь - як білий, житній, з висівками, зерновий і т.д. Кухарі Catering Dnepr радять Вам використовувати чіабатту. Також можна використовувати любов сир за бажанням, але його також радимо розігріти. Зелень підійде Любоя, яка є під рукою.
З розрахунку на 4 порції вам знадобляться:
Білий хліб - 4 шматки
Помідори - 3 штуки
Олія оливкова - 30 г
Часник - 3 зубчики
Крем бальзамічний - 10 г
Перець чорний мелений - за смаком
Сіль - за смаком
Зелень - 30 г
Приготування займе всього 10 інут Вашого часу:
1. Підсмажити хліб на сухій сковорідці або в духовці до золотистої скоринки.
2. Помідори нарізати кубиками. Дрібно нарубати три зубчики часнику.
3. Розігріти сковороду, хлюпнути в неї трохи оливкового масла і висипати в неї помідори. Готувати їх кілька хвилин, просто щоб прогріти, не втративши смаку свіжого помідора. Потім капнути в сковороду бальзамічного соусу, перемішати і зняти з вогню.
4. Підсмажений хліб просочити залишилися оливковою олією. Зверху викласти теплі помідори, посолити за смаком, посипати свіжомеленим чорним перцем і дрібно нарізаною зеленню. Можна подавати як закуску - наприклад до вина, або як додаток до сніданку. Приємного апетиту, панове!

27.10.2015