Цукерки з фініків з мигдалем

Ніякі, навіть найвишуканіші, покупні солодощі не зрівняються з приготованими власноруч.

130 г мигдалю
130 г фініків без кісточок
20 г какао-порошку
1 чайна ложка ванільного цукру
вода
трохи кокосової стружки для прикраси

Як готувати:

1. Видаліть кісточки з фініків.

2. Подрібніть фініки і горіхи в кухонному комбайні.

3. Додайте порошок какао і ванільний цукор, і знову перемішайте в комбайні.

4. Потроху додаючи воду, перемішайте і перевіряйте, коли можна буде зліпити з суміші гладкі кульки.

5. Скачайте з суміші кульки і викладіть на лист для випічки або піднос. Поставте в холодильник на 2 години. Перед подачею можна посипати кульки коксової стружкою.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

31.01.2018