Феттучіні з курячим філе і зеленим горошком!

Вам знадобиться:

- Феттучіні
- 2 курячих філе
- Свіжий або морожений горошок
- 1 великий лимон
- Пару зубків часнику
- 200-300 мл вершків (якщо бажаєте соусу побільше, беремо 300)

приготування:
Куряче філе ріжемо і обсмажуємо на оливковій олії до середньої румяности 4-5 хвилин. Краще це робити порціями, а потім скласти докупи. З лимона терткою знімаємо цедру і вичавлюємо 2 стл. лимонного соку. Додаємо лимонний сік, рубаний часник, цедру, сіль і перець до м'яса, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще 10 хвилин. Додаємо вершки, збільшуємо вогонь і даємо загуснути. Якщо горошок заморожений, замочимо його в окропі на 5 хвилин. Коли соус вже майже готовий, додаємо горошок і Феттучіні. Все, тепер залишилося лише злегка підігріти. Паста виходить шовкової і ситної.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

01.08.2016