Фетучіні з креветками у вершковому соусі!

Складові:

Сирі королівські креветки - 8 шт.
Петрушка - за смаком
Часник - 2 зубчики
Зелена цибуля - 4 стебла
Сіль за смаком
Оливкова олія - ​​2 ст. л.
Фетучіні - 250 г
Лимон - 0,5 шт.
Вершки жирністю 30% - 120 мл
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Сухе біле вино - 150 мл

приготування:

1. Опустити фетуччіне в киплячу підсолену воду. Дати закипіти, варити 3-4 хвилини. Відкинути на друшляк.
2. Цибулю і часник очистити, подрібнити. У каструлі розігріти масло, покласти цибулю і обсмажувати 5 хвилин, до м'якості. Додати часник, перемішати і готувати ще хвилину.
3. Влити вино, довести до кипіння і варити 3-4 хвилини. Додати в соус натерту лимонну цедру і вершки, перемішати. Прогріти 3 хвилини.
4. Креветки промити, видалити панцирі, скропити лимонним соком, перекласти в соус. Прогріти 3-4 хвилини.
5. Зелень петрушки і зелену цибулю вимити, обсушити й подрібнити, додати в соус. Приправити до смаку, зняти з вогню.
6. Викласти пасту в гарячий соус, перемішати і відразу ж подавати.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

19.07.2017