Філе риби в лимонно-часниковому соусі

Вам буде потрібно:

Філе тілапії або коропа - 4 шт
Лимон - ½ шт
Вершкове масло - 3 столових ложки
Часник - 1 зубчик
Петрушка - 2 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Перець - за смаком

Як готувати:

1. У середніх розмірів миску видавіть часник через прес.

2. Додайте сік половини лимона і розтоплене вершкове масло.

3. Потім додайте дрібно нарізану петрушку, сіль і перець.

4. Збийте до отримання однорідної маси, щоб спеції добре перемішалися.

5. Філе риби підготуйте викладіть на деко.

6. Філе змастіть соусом.

7. Поставте деко в розігріту духовку до 190 градусів на 6-8 хвилин, потім збільште температуру і запікайте ще близько 3-5 хвилин, поки риба не стане наскрізь матовою (непрозорою).

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

28.08.2017