Фріттата з брокколі

Відмінним сніданком Вас порадує сьогодні шеф-кухар компанії Catering Dnepr. Стільки користі від однієї страви Ви не зустрінете ніде.

Інгредієнти:
Яйце куряче - 6 штук
Перець болгарський - 3 штуки
Лук червоний - 1 головка
Петрушка - 1 столова ложка
Капуста брокколі - 150 г
Лимони - ¼ штуки
Олія оливкова - 50 мл
Часник - 2 зубчики
Масло вершкове - 30 г
Чебрець - 1 пучок
Горіх мускатний, паприка, сіль, перець чорний мелений - за смаком

Інструкція

 
1. Змішати яйця з сіллю, меленим мускатним горіхом і паприкою.
2. Розібрати брокколі на суцвіття, перець очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
3. Часник і петрушку дрібно нарубати, змішати їх з соком лимона і оливковим маслом.
4. Нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі до м'якості, додати брокколі, обсмажувати хвилину, після чого відправити туди ж перець, смажити ще хвилину, додати дрібку листя чебрецю, через хвилину петрушку з часником в лимонному соці і масло, а через тридцять секунд залити яйцями .
5. Коли яйця почнуть застигати, відправити сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на сім-десять хвилин. Подавати, посолити, поперчити і посипавши листочками чебрецю. Смачного!

11.11.2015