Фузиллі з рікоттою і шпинатом

Кухарі Catering Dnepr допоможуть Вам сьогодні приготувати чудовий сімейний обід, що особливо порадує Ваших діток. Фузилли - класичні італійські макаронні вироби у вигляді спіралі з твердих сортів пшениці. Назва походить від слова «fuso», з італійської «веретено», за допомогою якого пряли шерсть.

Інгредієнти:
Паста фузіллі - 200 г
Сир пармезан - 30 г
Сир Рікотта - 250 г
Свіже листя шпинату - 200 г
Помідори в'ялені - 120 г
Біле сухе вино - 50 мл
Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування:

1. Фузилли додайте в киплячу воду і варіть 10 хвилин.
2. В'ялені томати наріжте соломкою і обсмажте протягом 1 хвилини.
3. Влийте 50 мл білого сухого вина і тушкуйте до тих пір поки впоратися алкоголь.
4. Додайте рикотту і розтопіть до соусної консистенції протягом 1 хвилини.
5. Додайте шпинат, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 2 хвилин, потім перемішайте.
6. Потім додайте відварені фузіллі, тушкуйте ще 2-3 хвилини, безперервно помішуючи, поперчіть і посоліть за смаком.
7. Посипте пасту тертим пармезаном і подавайте до столу. Смачного, друзі!

04.11.2015