Гостра паста з куркою

Складові:

Курячі грудки - 2 шт.
Паста - 400 г
Солодкий болгарський перець - 2 шт.
Червона цибулина середнього розміру - 0,5 шт.
Часник - 2 зубчики
Невеликі помідори - 4 шт.
Молоко - 1 скл.
Оливкова олія - ​​для смаження
Чорний перець - за смаком
Червоний перець - за смаком
Соус теріякі - за смаком
Свіжа зелень - для прикраси

приготування:

1. Ріжемо солодкий перець. Ріжемо цибулю, помідори, часник. Куряче філе нарізаємо кубиками, заправляємо червоним перцем.
2. Розігріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курку. Викладаємо обсмажені шматки філе на тарілку.
3. У цій же сковороді, де смажилася курка, обсмажуємо овочі 30-40 секунд. Перекладаємо овочі в тарілку до курки.
4. Варимо пасту у відповідність з інструкцією до ступеня аль денте. Воду всю не зливати. Ми залишаємо приблизно 1 стакан.
5. У сковорідку виливаємо воду, що залишилася після макаронів, наливаємо молоко. Додаємо пару ложок соусу теріякі, трохи чорного перцю. Соус помішувати, щоб він не пригоріла.
6. Доводимо соус в сковорідці до кипіння і викладаємо туди овочі, перемішуємо.
7. Перекладаємо пасту в сковорідку і перемішуємо. Тушкуємо 5-7 хвилин. Посипаємо зверху зеленню, розкладаємо по тарілках і подаємо.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

06.09.2017