Гостра яловичина з перцем

Складові:

Яловичина, нарізати на смужки - 1 кг
Болгарський перець, тонко нарізати - 1-2 шт.
Подрібнений часник - 1 ст. л.
Сік апельсина - 1 шт.
Соус sirracha - 2-3 ст. л.
Соєвий соус - 5 ст. л.
Кунжутне масло - 1 ч. Л.
Кукурудзяний крохмаль, розвести водою - 1 ст. л.
Холодна вода - 2 ст. л.

приготування:

1. Обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки.
2. Додати перець і часник і готувати до м'якості перцю.
3. Змішати апельсиновий сік, 2 або 3 ст. л. соусу (на ваш смак), соєвий соус і кунжутне масло. Влити до м'яса і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати протягом 10-15 хвилин.
4. Влити розведений крохмаль і згустити соус.
5. Подавати до рису, посипати зверху перцем чилі.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

17.11.2017