Груша з беконом і горгонзола

Соковита тверда груша, гоструватий горгонзола, хрусткій солонуватий бекон, ароматний солодкий мед - і всі ці смаки і текстури в одній закусці, яку можна приготувати за 5 хвилин.

Вам буде потрібно:

Одна смачна тверда соковита груша
Горгонзола - опціонально
Бекон - 2 смужки
Густий йогурт, або сметани, або сирного сиру, або риккотой - 2 ст.л
Мед - 1 ст.л.
Спеції - за смаком і бажанням

Як готувати:

1. Бекон покласти на суху гарячу сковорідку і смажити до хрускоту і рум'янцю. Коли буде готовий, перекласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

2. Соковиту, смачну, тверду грушу розрізати навпіл і потім на тонкі часточки.

3. На скибочки груш нанести трохи йогурту / сметани / рікотти / сирного сиру, щоб інші інгредієнти на груші втрималися.

4. Раскрошіть зверху трохи горгонзоли і смаженого бекону.

5. Перенести закуску на блюдо і полити медом. Подавати негайно!

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

21.09.2016