Грибний суп-пюре з печериць

Вам буде потрібно:

Печериці - 500 гр.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Картопля - 2 шт. (Невеликі за розміром бульби)
Часник - 2 зубчики.
Бульйон м'ясний - 1 л. (Або курячий)
Вершки - 1 стакан (жирні)
Сіль за смаком
Перець - за смаком
Олія - ​​3 ст.л.

Як готувати:

1. Картоплю очистити і розрізати на 4 частини.

2. Гриби помити і порізати на 2-4 частини. Лук очистити, дрібно порізати і обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору.

3. Бульйон довести до кипіння і додати в нього цибулю і картоплю.

4. Варити все разом 15 хвилин, після чого додати гриби і варити ще 5 хвилин.

5. Зняти з вогню, додати часник і подрібнити за допомогою блендера.

6. Додати вершки, сіль і перець за смаком.

Перед подачею прикрасити зеленню.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

02.06.2017