Кабачки, фаршировані куркою і овочами!

Складові:

-1 Кабачок;
-1 Куряче філе;
-1 Томат;
-половінка болгарського перцю;
-1 Невелика морквина;
-половінка ріпчастої цибулі;
-вершкове масло;
-карів;
-Сіль;
-Зелений.

приготування:
Розрізаємо кабачок уздовж і очищаємо від серцевини. Дрібно нарізаємо куряче філе. Обсмажуємо до золотистого кольору на розпеченій сковороді. На іншій сковороді обсмажуємо дрібно нарізані овочі. Спочатку цибулю і моркву, потім перець і томати. Овочі повинні пустити сік. В середньому на вогні їх слід тримати 2-3 хвилини. Додати можна все, чим багатий ваш холодильник, в залежності від сезону - кольорову капусту, баклажани, цибулю пирій. Обов'язково використовуйте серцевину і насіння молодого кабачка. Фаршируємо кабачки. Внизу укладаємо курку, зверху суміш овочів. Додаємо в човники невеликий шматочок вершкового масла, каррі, сіль. Загортаємо у фольгу. Запікаємо в розпеченій духовці 30-40 хвилин до готовності. Про те, що кабачок можна діставати буде свідчити його м'якість і пластичність. Завдяки фользі, блюдо стає особливо ароматним і соковитим.

Подаючи до столу, посипте фаршировані кабачки зеленню. Дуже добре поєднується з часниковим або гірчичним соусом.
Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

06.10.2016