Карамельний соус

Соус відмінно поєднується з ванільним морозивом. Підходить до яблучним десертів і горіховою випічці.

Складові:

Цукор - 200 г

Вода - 50 мл

Вершкове масло - 100 г

Сіль - 1,5 г

Сливки (10%) - 100 мл

Мелена ваніль - 1 ч. л.

Приготування:

1. Цукор залити водою і поставити на вогонь. Гріти, помішуючи, до отримання красивого карамельного кольору.

2. Додати вершкове масло, продовжити перемішувати протягом 30-40 секунд, потім долити вершки.

3. Посолити і додати ваніль, постійно помішуючи.

4. Дати охолонути і перелити в скляну ємність. Вийде близько 340 мл готового соусу.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

17.10.2017