Кресс-салат з беконом і сиром з білою цвіллю

Чудовий крес - салат з беконом і сиром з білою цвіллю пропонують, щоб ми приготували кухарі компанії Catering Dnepr. Для цього потрібно:

бекону - 100 г
червона цибуля - 1 шт
лимон - 1шт
білий винний оцет - 1 ст. л.
сіль, перець - за смаком
дижонская гірчиця - 1 ч. л.
мед - 1 ч. л.
оливкового масла - 2 ст. л.
сир з білою цвіллю - 200 гр
яблуко - 1 шт
крес-салату - 1 упаковка

Отже, приступимо:
Дрібно наріжте кубиками бекон і обсмажте до хрусткого стану без масла в сковороді на середньому вогні. Видаліть на паперовий рушник.

Очистіть цибулю і наріжте дуже дрібно. Розріжте гострим ножем лимон і вичавити сік.

Лимонний сік перемішайте з червоною цибулею, оцтом, сіллю, перцем, гірчицею, медом і оливковою олією.

Розріжте сир в 1 см завтовшки скибочками. Змішайте з соусом і дайте постояти 10-12 хвилин.

Тим часом, помийте яблуко, витріть, шкірку знімати не треба. Розріжте його навпіл і видаліть насіння. Порубати яблука на вузькі скибочки.

Додайте яблуко і крес-салат до сиру і все добре розмішайте. Перекладіть акуратно на тарілку, посипте беконом.

Смачного! C любов'ю Ваш Catering Dnepr!

04.02.2016