Кулебяки з рибою

Можна готувати кулеб'яки зі свіжою, можна і з солоною рибою. А ще зверху на рибу можна покласти ложечку ароматного підсмаженого золотистого цибульки.

Вам буде потрібно:

для тесту:
1 склянку теплої кип'яченої води
10 гр сухих дріжджів
1 ст л цукрового піску
2 ч л солі
3 ст л рослинного масла
борошна 400 гр (приблизно)

для начинки:
риба
цибуля

Як готувати:

1. У склянку з водою висипаємо дріжджі і цукровий пісок. Ми залишаємо на 10 хвилин до появи шапочки. Потім додаємо в воду сіль, рослинне масло, просіяне борошно, вимішуємо НЕ туге тісто, накриваємо посуд з тестом вологим теплим рушником і залишаємо в теплому місці підходити на півгодини.

2. Тим часом, нарізаємо рибу, обсмажуємо цибулю.

3. Тісто підійшло, обробляємо його на приблизно 10 рівних шматків. Робимо руками як би коржики з тіста, викладаємо шматочки риби, зверху ложечку кілець цибулі і формуємо кулеб'яки.

4. Викладаємо вироби на деко, залишаємо підходити і включаємо розігріватися духовку на 190 С.

5. Коли духовка розігріється і кулеб'яки підростуть, відправляємо їх випікатися хвилин на 15-20 ..
Готові гарячі кулеб'яки змащуємо вершковим маслом.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

09.10.2016