Курячі грудки з томатами і базиліком

Курячі грудки з томатами і базиліком неймовірно простий, дієтичний і дуже смачний рецепт від кухарів компанії Catering Dnepr!

Складові:

3 курячих філе
2-3 помідора
пучок базиліка
сіль і перець за смаком

приготування:

"Вечеря за 30 хвилин". За рахунок скибочок соковитого помідора, якими нафарщіровани грудки, м'ясо виходить соковитим і дуже смачним. А базилік надає особливий аромат цієї страви.

Грудки моєму і промаківаем паперовими рушниками. Кожну надрезаем не до кінця і розпластуємо. Солимо і перчимо грудки всередині. На кожну кладемо базилік і кільця помідора.

Складаємо і заколює зубочистками краю. Смажимо на невеликій кількості рослинного масла по 5 хвилин з кожного боку або до готовності (на розрізі м'ясо повинно бути матовим, без рожевого відтінку).

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

19.07.2016