Лимонний пиріг!

Складові:

Крекери з непросіяного пшеничного борошна - 1 пачка

Згущене молоко - 1 банка

Лимонний сік - ½ скл.

Яєчні білки - 3 шт.

Цукор - 6 ч. Л.

Яєчні жовтки - 3 шт.

 

приготування:

 

1. Розігрійте духовку до 260 ºC.

2: Візьміть миску середніх розмірів і збийте разом згущене молоко, яєчні жовтки і лимонний сік. Потім вилийте цю суміш на крекери, попередньо викладені в форму для випічки.

3. Збийте яєчні білки в скляній або металевій мисці з цукром до тих пір, поки вони не стануть дуже густими.

4. Викладіть білки рівномірно поверх коржа з ​​крекерів і поставте в розігріту духовку.

5. Як тільки безе стане золотистого кольору, вийміть пиріг. Охолодіть.

 

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

14.07.2017