Мандаринове морозиво

Смачне мандаринове морозиво від кухарів компанії Catering Dnepr стане знахідкою в спекотні літні дні!

Спосіб приготування морозива неймовірно простий! Також можливі варіації приготування морозива з малиною, смородиною, шоколадом, апельсинами, ананасами, персиками, манго.

Складові:
Мандарини - 250 гр
Сметана - 400 гр
Молоко згущене - 1 банка

приготування:
Мандарини очистити, розділити на часточки і подрібнити у блендері.
Потім за бажанням можна протерти мандаринове пюре через сито, щоб позбутися від шкірки.
Потім в блендері змішати сметану, згущене молоко і мандариновий сік-пюре. Вилити в пластиковий контейнер і відправити в морозильну камеру. Щогодини-два дістаємо і перемішуємо, щоб морозиво насичувалося киснем і в ньому не утворювалися крижані кристали. Заважаємо дуже інтенсивно.
Сервірувати можна з апесьсіновим джемом, листочками м'яти або шоколадною стружкою!

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

14.06.2016