Миндально-лаймові тарталетки!

Складові:

Печиво пісочне - 250 г
Масло вершкове - 130 г
Мигдаль - 50 г
Лайм - 2 шт.
Вершки - 130 мл
Згущене молоко - 1 банка
Яйце - 4 шт.

приготування:

1. Мигдаль і печиво подрібнити в блендері в крихту.
2. Вершкове масло розтопити протягом 30 секунд в мікрохвильовій печі або на плиті.
3. Змішати вершкове масло, мигдаль (мигдаль можна не додавати або замінити будь-якими горіхами) і печиво. Викласти в силіконові формочки, роблячи тарталетки.
4. Поставити в духовку при 180 ° C на 10 хвилин.
5. Лайми помити, теркою зняти цедру, вичавити сік.
6. Відокремити білки від жовтків, білки не знадобляться, жовтки збити зі згущеним молоком до однорідності.
7. Додати цедру і сік лайм, ще раз збити.
8. Заповнити кремом тарталетки, поставити в духовку при 160 ° C на 20 хвилин. Остудити повністю протягом 20-30 хвилин, потім виймати з формочок.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

18.08.2017