Овочеві тальятелле з цвітною капустою і лляним насінням

Овочеві тальятелле з цвітною капустою і лляним насінням одне з найбільш корисних страв від кухарів компанії Catering Dnepr.

Вам знадобляться:

2 молодих кабачка
2 середні моркви
300 г цвітної капусти
1 невелика цибулина
1 ст.л. ол. масла
100 г томатів черрі
1 ч.л. лляних насіннячок
дрібка солі
щіпка італійських трав
1 ст.л. бальзамічного оцту
1-2 ст.л. мультизлаковий пластівців

Спосіб приготування:

1. Для початку готуємо овочі.
2. Моркву і кабачки нарізати на тонкі смужки, що нагадують локшину.
3. Лук нашаткувати півкільцями.
4. Капусту розібрати на суцвіття.
5. У сковороду скласти капусту і цибулю, влити 2 ст.л. води і поставити на середній вогонь, накривши кришкою. Як тільки кришка почне вібрувати - провернути її за годинниковою стрілкою, щоб утворився водяний замок. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 3 хвилини.
6. Додати в сковороду моркву і кабачок, посолити і додати прянощі, перемішати і знову накрити кришкою. Повторити операцію з водяним замком, прибрати з плити і дати постояти овочам хвилини 3-4.
7. Тим часом нарізати томати.
8. До овочів додати томати і насіння льону, заправити олією і оцтом, перемішати. Розкласти блюдо в порційні тарілки, додавши в кожну невелику жменю злакових пластівців. Відразу подавати до столу!

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

11.06.2016