Паста з томатами, базиліком і часником

Складові:

Помідори черрі - 450 г
Оливкова олія - ​​3 ст. л.
Червона цибулина - ½ шт.
Часник в маслі - 1 ст. л.
Нарізаний чебрець - 1 ст. л.
Нарізаний орегано - 1 ст. л.
Пластівці червоного перцю - 1 ч. Л.
Цукор - 1 ч. Л.
Локшина або спагетті - 450 г
Тертий пармезан - 1/4 скл.
Базилік - за смаком

приготування:

1. Нагрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник протягом 2 хвилин.
2. Викладіть на сковороду всі спеції і зелень. Обсмажуйте, поки часник не стане золотисто-коричневим, потім додайте помідори і цукор.
3. Добре перемішайте. Зменшіть вогонь і продовжуйте тримати на вогні.
4. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Злийте воду і викладіть пасту до соусу. Додайте до неї сир і нарізаний базилік. Добре перемішайте і подавайте.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

22.09.2017