Піца з тунцем і маслинами

Піцу з тунцем і маслинами сьогодні нам пропонують приготувати кухаря компанії Catering Dnepr.

Нам знадобляться:

280 г тунця у власному соку
100 г чорних маслин без кісточок
тісто для піци
100 мл томатного соусу
60 г пармезану
базилік

Спосіб приготування:

Тунець трохи розламати і злити весь сік, дати рідини добре стекти.

Оливки крупно нарізати.

Тісто розділити на 4 частини, розкачати коржі товщиною 1 см.

Кожне коло намазати 2 ст .. томатного соусу.

Сир натерти на тертці і посипати ним піци.

Тепер покласти тунець і оливки. Запікати піци, одну за одною, в розігрітій духовці, при 240 ° C, на самому нижньому рівні, протягом 12-15 хвилин.

Базилік помити, висушити, обірвати листя, нарізати крупно і посипати їм гарячу піцу.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

15.02.2016