Початок Великого Посту з CateringDnepr

З настанням останнього тижня зими, почався перший тиждень Великого посту. Якщо ви дотримуєтеся посту, але при цьому виникли питання як поєднати приємне з корисним, то команда кухарів Кетерінг Дніпро кожен день готова радувати вас новим рецептом пісної страви.

Перший тиждень Великого посту, як і останній, вважаються найсуворішими і полягають у сухоядінні. Перший день посту необхідно провести в повному утриманні від їжі. Але починаючи з другого, ви можете дозволити собі незвичайно смачні пісні салатики, овочі і фрукти. Рецептом одного такого салатику поділився з нами бренд-шеф компанії "Catering Dnepr".

Салат з руколи з редискою і помідорами.

Рукколу, помідори і редис промийте. Якщо ви використовуєте помідори черрі, розріжте їх навпіл. Редис натріть на тертці, щоб вийшли тоненькі кружечки. Рукколу розріжте на частини. Додайте трохи кедрових горішків. Для заправки використовуйте лимонний сік, сіль, перець за смаком. Смачного!

Слідкуйте за новинами компанії Catering Dnepr і залишайтеся ситими і здоровими 24 години на добу!

24.02.2015