Пряний томатний суп

Пряний томатний суп сьогодні будемо готувати разом з кухарями компанії Catering Dnepr.

Цибуля ріпчаста (100г) - 0.5 шт
Часник часточки - 1 шт
Імбир свіжий - 40 грам
Перець чилі - 0.5 шт
Паприка мелена - 2 ч.л.
Оливкова олія - ​​20 мл
Філе білої риби - 100 грам
Помідори червоні - 120 грам
Овочевий бульйон - 150 мл
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 10 грам

Цибуля, часник і перець нарізаємо дрібно, імбир натираємо на дрібній тертці. Пасеруємо з паприкою на рослинному маслі.

Рибу звільняємо від шкіри і нарізаємо кубиком. Пару шматочків залишаємо зі шкірою, ми їх обсмажити і додамо в тарілку в якості прикраси. Помідор (1 шт) також звільняємо від шкірки і дрібно нарізаємо. Помідор додаємо в сотейник до пасерують овочам.

Додаємо бульйон, сіль, цукор за смаком. Пробуємо, додаємо мелений чилі за бажанням. Тепер закидаємо шматочки риби і готуємо ще пару хвилин. На сковороді обсмажуємо шматочки риби, призначені для сервірування, попередньо приправляем їх сіллю і перцем.

Наш ароматний, пекучий суп готовий! Сервіруємо з шматочками смаженої риби і зеленою цибулею.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

24.05.2016