Раклетт-картопля з тірольським шпиком

Цей рецепт приготування картоплі родом з німецької кухні.

Вам буде потрібно:

12 середніх картоплин
150 г сиру Раклетт (або будь-якого, який вам подобається, важливо, щоб він добре плавився)
12 тонких смужок шпику (або бекону, або інший в'яленої шинки)
12 гілочок чебрецю
перець, сіль

Як готувати:

1. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності.

2. Духовку розігріти до 200 C °.

3. Кожен картопля розрізати навпіл, посипати перцем, сіллю.

4. На одну половинку покласти шматочок сиру, розміром з картопля, накрити другою половинкою.

5. Зверху на шпик викласти листочки чебрецю, картопля з сиром- все загорнути, викласти швом вниз на лист, вистелити папером для випічки.

6. Поставити в розігріту духовку на 15 хвилин.

Подавати дуже гарячим!

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

22.11.2017