Равіолі

Складові:

Борошно - 200 г
Яйце - 2 шт.
Оливкова олія - ​​1 ст. л.
Сіль - 2 щіпки
М'ясний фарш - 250 г
Цибуля - 1 шт.
Сіль за смаком
Спеції - за смаком

Приготування:

1. Підготуйте продукти для тіста і фаршу.
2. Просіяти борошно в миску або на стіл. Зробіть поглиблення, покладіть яйця, сіль і ложку масла.
3. Замісити круте тісто, вимішуйте добре, поки колобок не стане гладким і пружним. Муки може знадобиться трохи більше, дивіться по тесту. Готове тісто покладіть в пакет і дайте відпочити хвилин 30-40. Після цього тісто стане м'якше і податливі.
4. Приготуйте фарш: перекрутити м'ясо через м'ясорубку, додайте дрібно порізану цибулю, сіль, спеції, пару столових ложок води (для соковитості). Добре перемішайте руками фарш, пам'ятаєте його.
5. Тісто розділіть на 4 рівних частини. Одну частину розкачайте максимально тонко, приблизно 1 мл.
6. Чайної ложкою набирайте фарш і викладайте рівними рядами.
7. Розкачайте другий лист тіста, накрийте перший лист з фаршем. Обережно ребром долоні пройдіться між рядами, притисніть трохи тісто.
8. Ножем для піци поріжте тісто на квадратики. Хвилястим ножем красивіше буде!
9. Для кращого закріплення потрібно вилочкою придавити краю равіолі.
10. Доведіть воду до кипіння, посоліть. Варіть равіолі 5-7 хвилин.
11. Готові равіолі подайте з маслом і зеленню до столу! Можна запропонувати сметану, майонез або улюблений соус.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

03.11.2017