Роли з цукіні з начинкою з тунця і каперсів

Роли з цукіні з начинкою з тунця і каперсів

1 цибуля порей
Сіль перець
4 оливки без кісточок
2 чорні маслини без кісточок
2 гілочки базиліка
3 цукіні
1 ст.л. каперсів (маринованих)
1 ст.л. ріпакової олії
150 г консервованого тунця у власному соку
1 зелена цибуля
1 ст.л. оливкового масла

Спосіб приготування:

Лук порей очистити, помити, нарізати довжиною соломкою. Опустити на 2-3 хвилини в киплячу воду, відкинути на сито, промити холодною водою.
Оливки крупно нарізати. Базилік помити, висушити, обірвати листя, нарізати.
Цукіні помити і нарізати слайсами товщиною 3 мм. Каперси вийняти з маринаду і крупно нарізати.
Сковороду гриль змастити рапсовим маслом. Цукіні посолити, обсмажити порціями з кожного боку.
Зелену цибулю очистити, помити, нарізати тонкими кільцями. З тунця злити сік. Оливкова олія, зелена цибуля і тунець пюрировать блендером.
Додати оливки, базилік, каперси посолити і поперчити.
Цукіні намазати отриманою начинкою і згорнути роликами. Кожен ролик зав'язати смужкою цибулі порею. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

20.04.2016