Салат з яблук і моркви

Смачний і корисний салат з яблук і моркви. До того ж низькокалорійний.

Вам буде потрібно:

2 зелених соковитих яблука
2 моркви
пучок листового салату
3-4 волоських горіха
50 гр соняшникового або гарбузового насіння
сік половини лимона
1 ст. ложка оливкової олії
1 ч. Ложка бальзамічного оцту
1 ч. Ложка яблучного оцту
зелень кінзи
сіль
чорний мелений перець

Як готувати:

1. Натерти на крупній тертці яблука і морква, скропити лимонним соком, перемішати.

2. Волоські горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, а потім потовкти в ступці.

3. Приготувати заправку з оливкової олії, бальзамічного і яблучного оцту.

4. З'єднати листя салату з яблуками, морквою і горіхами, посолити і поперчити, влити заправку і все ретельно перемішати.

5. Готовий салат викласти на тарілку, посипати насінням і свіжої кінзою.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

20.10.2016