Шоколад

Складові:

Какао - 5 ст. л.
Вершкове масло - 50 г
Цукор - 6-8 ст. л.
Борошно - 1 ч. Л.
Молоко - 5 ст. л.
Ванільний цукор - ¼ ч. Л.
Мелені горіхи або інші горіхи - за смаком

Приготування:

1. Змішайте какао і цукор. Додайте 1 ст. л. молока і розмішайте до однорідної маси. Влийте молоко. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи.
2. Після того, як какао закипить, додайте вершкове масло, зменшіть вогонь до мінімуму і доведіть суміш до кипіння.
3. Зніміть каструлю з вогню і через дрібне сито введіть борошно. Коли мука повністю розчиниться, знову доведіть до кипіння.
4. Зніміть з плити і дайте трохи охолонути. Всипте ванільний цукор і ретельно перемішайте.
5. Розлийте шоколад по формах для льоду, попередньо змастивши їх вершковим маслом.
6. За бажанням додайте в шоколад будь подрібнені горіхи.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

11.09.2017