Шоколадний тарт

Неймовірно смачний шоколадний тарт допоможуть Вам приготувати кухарі компанії Catering Dnepr!

Складові:

Вершкове масло - 250 г
Цукровий пісок - 50 г
Молоко - 3 ст. л.
Борошно - 150 г
Жирні вершки - 600 мл
Шоколад - 420 г
Яєчні білки - 4 шт.
Яйця - 2 шт.
Сіль за смаком

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 180 ° C.
2. Наріжте холодне масло кубиками (100 г), додайте до нього цукор, молоко і дрібку солі. Всипте борошно і замісіть однорідне тісто.
3. Просипьте на стіл жменю борошна і розкачати тісто в тонкий пласт. Щільно укладіть його в форму для запікання. Надлишки з країв видаліть.
4. Випікайте 12-15 хвилин в духовці до легкої золотистої.
5. Поки основа випікається, поламайте шоколад (300 г) в миску і додайте 150 г масла.
6. Закип'ятіть 500 г вершків і влийте в суміш шоколаду і масла.
7. Дайте пару хвилин розчинитися, потім розмішайте до ніжної і глянсовою консистенції.
8. Білки збийте і разом з дрібкою солі і жовтками умішайте в шоколадну суміш. Вилийте на корж.
9. Надішліть в розігріту до 180 ° C духовку на 25 хвилин.
10. Через 25 хвилин вийміть тарт з духовки і відставте на 2 години охолонути. Приготуйте глазур: викладіть в ємність 120 г подрібненого шоколаду і 10 г вершкового масла. Залийте майже киплять вершками (100 г) і розмішайте до отримання глянцевому маси.
11. Остиглий пиріг залийте шоколадною глазур'ю. Остудіть протягом години.
12. За бажанням прикрасьте пиріг збитими вершками.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

24.09.2017