Шоколадний торт

Поки Ваші рідні ще не прокинулися, Ви встигнете порадувати їх шоколадним тортом без борошна швидкого приготування.
Шеф - кондитер компанії Catering Dnepr радить Вам підготувати такі інгредієнти:

125 г гіркого шоколаду (70% какао)
100 г масла
150 г тростинного цукру
3 яйця
40 г порошку какао
Цукрова пудра і порошок какао для посипання

Шоколад поламати великими шматочками, покласти в чашку разом з маслом, розтопити на водяній бані, періодично помішуючи. Потім зняти з плити, додати в чашку цукор, перемішати. Яйця трохи збовтати і змішати з шоколадною масою. Додати какао-порошок, змішати до однорідної маси. Форму для випічки (20 см Ø) застелити пекарської папером. Вилити отримане тісто в форму.

Запікати в розігрітій духовці при 180 ° C протягом 25-30 хвилин. Вийняти з духовки, залишити остигати на 5 хвилин у формі. Потім форму відкрити, за допомогою ножа відокремити торт від бічних стінок. Обережно перекласти торт на блюдо. Змішати цукрову пудру і какао і посипати цією сумішшю торт.
Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

25.03.2016