Шоколадний торт

Вам буде потрібно:

Для тесту:

Борошно -225 г

Яйця - 3 шт

Cметана - 250 г

Цукор - 250 г

Сіль - ¾ чл

Розпушувач - 1 ¾ чл

Сода - ½ чл

Ванільний екстракт - 2 чл

Масло - 220 г

Какао - 50 г

Волоські горіхи - 60 г (десь ¾ склянки)

 

Для крему:

250 г маскарпоне

250 мл жирних вершків

100 г цукрової пудри

50 г какао

Як готувати:

1. Для тіста:

Змішаємо все сухі інгредієнти - горіхи, борошно, цукор, сіль, розпушувач і соду.

В іншій мисці перемішати рідкі інгредієнти - сметану, ванільний екстракт і какао. У суху суміш додамо масло кімнатної температури і 2-3 ст л рідини. Перемішаємо до пастоподібного стану. Потім в кілька прийомів додамо рідину і добре перемішати. Випікаємо кекс при 175 С протягом 35-45 хвилин до сухої сірники.

2. Для крему:

Збити маскарпоне на невеликій швидкості з цукровою пудрою і какао, додати вершки і збити до густоти.

3. Змастити коржі кремом і за бажанням прикрасити ягодами.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

25.07.2017