Соковиті слойки з яблуками

Соковиті слойки з яблуками

Складові:
Тісто листкове - 500 Грам
Яблука - 2 Штуки
Цукор - 100 Грам
Кориця - 1/2 ст. ложки
Яйце - 1 Штука

Спосіб приготування:
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Готове листкове тісто заздалегідь вийміть з морозилки, щоб воно злегка розморозити.
2. Яблука поріжте на невеликі кубики. Якщо шкірка м'яка, то її можна не очищати.
3. Перекладіть яблука в сковороду з розігрітим вершковим маслом, засипте цукром і корицею. Гасіть на повільному вогні 5-7 хвилин.
4. Коли яблука карамелізіруется, знімайте сковороду з вогню.
5. Тісто поріжте на прямокутники приблизно 5 на 10 см. Кожен прямокутник злегка розкачайте. Умовно поділіть прямокутник навпіл, на одну половину покладіть 1 ст. ложку яблучної начинки. На другій половині тесту зробіть поздовжні надрізи.
6. Накрийте другою половиною тіста начинку, защипніть краю.
7. Перекладіть підготовлені слойки на деко, застелене пергаментом, змастіть збитим яйцем або сумішшю жовтка з молоком. Надішліть слойки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Випікайте до золотистого кольору.
8. Готові слойки присипте цукровою пудрою.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

26.04.2017