Сьомга-гриль з сальсою з груш і ківі

Така яскрава, красива, смачна, свіжа і легка сальса з сьомгою не залишить Ваших гостей байдужими! Це неймовірно смачно, корисно і готується легко і швидко!

Вам буде потрібно:

Стейки сьомги - 4 шт.,
Груші - 2 шт.,
Ківі - 3 шт.,
Журавлина в'ялена - 6 ст.л.,
Цибуля зелена, нарізаний - 3-4 ст.л.,
Сік лимона - 2 ст.л.,
Мед - 3 ст.л.,
М'ята свіжа, нарізана - 3 ст.л.

Як готувати:

1. Ківі і груші нарізати кубиками, зелену цибулю і м'яту дрібно нарізати.

2. Нарізані фрукти і зелень покласти в чашку, додати в'ялену журавлину, і заправити збитим соусом з лимонного соку і меду. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Сальси дати постояти хвилин тридцять, періодично перемішуючи.

3. Стейки сьомги посолити, поперчити з двох сторін, і обсмажити на сухій сковороді гриль по 2-3 хвилини з кожного боку.

4. Подавати разом сьомгу і сальсу з соком.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

25.01.2017