Соте iз баклажанiв

Ще один осінній рецепт, дуже бюджетний, але шалено смачний пропонують Вам приготувати кухаря компанії Catering Dnepr! Інгредієнти для цієї страви Ви зможете знайти в будь-якому супермаркеті Вашого міста.
Вам знадобляться:
Баклажани - 500 гр
Кабачки - 250 гр
Перець болгарський - 400 гр
Помідори - 400 гр
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Морква - 1 шт
Часник - 4-5 зубчиків
Зелень, сіль, перець, цукор - за смаком
Олія - ​​4-5 ст. л.

Спосіб приготування:
1. Баклажани нарізати і замочити в солоній воді на 30 хвилин.
2. Цибулю і моркву нарізати кубиками, перець - соломкою, кабачок - кубиками, помідори - часточками. Віджати баклажани і нарізати кубиками.

3. Гасити овочі в сковороді на рослинному маслі хвилин 30, додавши сіль і перець за смаком.

4. Потім додати подрібнений часник, нарізану зелень і тушкувати соте з баклажанів ще 5-10 хвилин.

Команда Кетерінг Дніпро бажає Вам приємного апетиту! Будьте здорові і красиві;)

05.09.2015