Суп з брокколі

Брокколі, яка так неулюблена багатьом, хоч і вважається підвидом кольорового сорти капусти, але все ж є більш корисною і смачною. Тим більше не дарма вона рекомендована для щоденного вживання, адже саме в суцвіттях брокколі міститься така кількість білків, яке може змагатися хіба що з яйцями або білками яловичини.

Вам буде потрібно:

Брокколі - 1 качан
Морква - 1/2 шт.
Лук порей - 1 шт.
Картопля - 2 шт.
Вершки - 100 мл.
Сіль і перець - за смаком

Як готувати:

1. Розбираємо капусту брокколі на суцвіття. Відрізаємо половинку моркви. Відрізаємо два шматочки від цибулини (білої циліндричної форми) цибулі порей. Чистимо 2 картоплини.

2. Розміщуємо овочі в киплячу воду на 15-20 хвилин. Викладаємо готові овочі. Бульйон залишаємо в каструлі. Подрібнюємо готові овочі в блендері. Готову масу розбавляємо залишилися від варіння бульйоном (поверх пюре) і додаємо вершки 100мл.

3. Солимо. Готуємо до перших ознак закипання. Знімаємо з вогню і ....

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

14.11.2016