Свиняча вирізка в меду і гірчиці

Простий рецепт на кожен день і на свято для приготування смачної свинини.

Вам буде потрібно:

Свиняча вирізка - 700-800 гр
Дижонская гірчиця - 2 столових ложки
Мед - 3 столових ложки
Сік 1 лимона
Часник - 2-3 зубчики
Чебрець - 2 гілочки
Оливкова олія - ​​3 столові ложки

Для розсолу:
Вода - 950 мл
Їдальня сіль - ¼ склянки
Цукор - ¼ склянки

Як готувати:

1. Духовку нагрійте до 190 градусів. Візьміть закривається пакет, щоб там приготувати розсіл. Залийте туди воду розведіть сіль і цукор. З вирізки зріжте весь зайвий жир і жилки і покладіть шматок м'яса в воду. Пакет щільно закрийте і покладіть в каструлю, поставте в холодильник на 30-45 хвилин.

2. Рідина злийте, вирізку сполосніть під холодною водою, витріть паперовим рушником. Викладіть в блюдо для запікання.

3. У мисочці змішайте гірчицю, мед, сік лимона, нарізаний часник, чебрець і оливкове масло. Перемішайте ретельно і залийте цією сумішшю свинину.

4. Випікайте в розігрітій духовці близько 30 хвилин. Кожні 5-10 хвилин, відкрийте духовку і облийте соком і підливою, в якій м'ясо готуватися.

5. Якщо під кінець готування маринад починає підгоряти закрийте блюдо фольгою на час, що залишився. Вставте термометр для м'яса і, якщо температура показує 60-62 градуси, дістаньте блюдо з духовки, затягніть фольгою і залиште на 10-15 хвилин настоятися. Подавайте до столу.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

05.12.2016