Свиняча вирізка з яблуками і корицею

Пряні і соковиті медальйони зі свинячої вирізки з яблуками і корицею.

Вам буде потрібно:

свиняча вирізка
яблука 2 шт.
яблучний сік 1/4 склянки
яблучний оцет 1 ч. ложка
ріпчаста цибуля за смаком
мелений коріандр 1/4 ч. ложки
мелений чорний перець 1/4 ч. ложки
мелена кориця 1/8 ч. ложки
мелений мускатний горіх 1/8 ч. ложки
оливкова олія 2 ст.л.
сіль за смаком.

Як готувати:

1. Свинячу вирізку нарізаємо на однакові шматочки товщиною приблизно 2-3 см.

2. В окремому блюдце змішуємо спеції: мускатний горіх, корицю, коріандр, чорний мелений перець.

3. Викладаємо медальйони на обробну дошку, трохи притискаємо м'ясо пальцями, щоб вони стали тоншими і посипаємо сумішшю спецій з двох сторін.

4. Викладайте м'ясо на розпечену сковороду і смажте не довше ніж 30 секунд з кожної сторони, тоді медальйони вийдуть ніжними і рум'яними.

5. Готові медальйони викладаємо в глибоку миску, присипаємо сіллю, а на сковороді починаємо готувати соус. Ріжемо цибулю і яблука.

6. Розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо в ньому цибулю і яблука до золотистого кольору. Змішуємо чверть склянки яблучного соку і чайну ложку яблучного оцту, виливаємо на сковороду.

7. Коли яблучний соус загусне, повертаємо на сковороду обсмажені медальйони, виливаємо з миски сік, який встигло віддати м'ясо, перемішуємо.

8. Тушкуємо м'ясо в яблучному соусі на слабкому вогні 2-3 хвилини. Подавати свинячі медальйони можна без гарніру, з шматочками свіжого яблука, листям м'яти і соусом.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

17.02.2017