Свинина з кешью, ананасами і соєвим соусом

Свинина з кешью, ананасами і соєвим соусом

Вам буде потрібно:

Свинина нежирна - 500 гр
Горіхи кешью - 150 г
Оцет рисовий - 0,5 ст. л.
Соєвий соус - 2 ст. л.
Консервований ананас - 400 г
Морква - 2 шт
Вино біле сухе - 2 ст. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
Сіль, запашний перець за смаком

Як готувати:

1. Ананас відкинути на друшляк, сироп зберегти, м'якоть нарізати невеликими шматочками

2. Моркву почистити, порізати кружальцями

3. У мисці змішати біле сухе вино, рисовий оцет і сироп від ананасів, додати крохмаль і соєвий соус. Добре перемішати віночком.

4. М'якоть свинини порізати на невеликі шматочки і обсмажити на сильному вогні в воке до готовності і рум'яної скоринки. Посолити трохи і поперчити (за бажанням)

5. Додати ананаси, кешью і морква, смажити, помішуючи, ще 5 хвилин

6. Влити соус, готувати, помішуючи або струшуючи сковороду 5 хвилин, потім накрити кришкою, зробити мінімальний вогонь і потомить м'ясо 10 хвилин.

При подачі прикрасити зеленню і посипати кунжутом. На гарнір найкраще підійде рис.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

25.09.2016