Сирне парфе з чорницею і вівсянкою

Сирне парфе з чорницею і вівсянкою

Складові:

Чорничний джем - 200 г
Сир - 400 г
Йогурт натуральний - 150 мл
Вівсяні пластівці - 100 г
Фініки - 6 шт.
Мед - 3 ст. л.
Лимон - 1 шт.
Ванільний екстракт - 1 ч. Л.

приготування:

1. Вівсяні пластівці змолоти в блендері разом з нарізаними фініками. З лимона зняти цедру і вичавити сік. Сир, йогурт, мед, ванільний екстракт, сік і цедру лимона переробити блендером в однорідну кремоподібну масу.
2. У баночки або стаканчики шарами викласти вівсянку, чорничний джем, сирний крем. Можна їсти відразу, можна зробити ввечері і залишити на ніч у холодильнику, а вранці подати на сніданок.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

02.10.2017