Сирний рибний суп

Дуже смачний суп від кухарів компанії Catering Dnepr!

Вам буде потрібно:

Цибуля ріпчаста - 1 шт
Перець чорний (мелений, за смаком)
Сіль за смаком)
Вода - 1 л
Оливкова олія - ​​10 мл
Кріп - 1 Пуч.
Картопля - 3 шт
Горіхи кедрові - 3 ст. л.
Морква - 1 шт
Сир плавлений - 4 шт
Філе рибне (сьомга, лосось) - 200-300 г

Як готувати:

1. У сотейнику на оливковій олії пасерувати нарізану ріпчасту цибулю, моркву, натерту на крупній тертці. Додати до овочів обсмажені кедрові горішки, все перемішати.

2. Дати закипіти воді в каструлі. Покласти туди розкришений плавлений сир, добре розмішати дерев'яною лопаткою.

3. Додати в каструлю нарізану кубиками картоплю, варити до напівготовності.

4. Закладаємо пасеровані овочі в каструлю, додаємо туди ж нарізане кубиками філе риби, посолити, поперчити, дати супу закипіти, поварити хвилин п'ять до готовності риби, додати дрібно нарізаний кріп, вимкнути вогонь, дати супу настоятися хвилин п'ять і розливати по тарілках.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

15.09.2016