Теплий салат

Для салату:

нут відвареної - 200 г;
гарбуз - 120 г;
корінь пастернаку - 150 г;
червона цибуля - 1/2 шт .;
зелень шпинату - 140 г;
копчена паприка - 1 ч. ложка;
сіль - 1/2 ч. ложки;
мелений коріандр - 1/2 ч. ложки;
мелений імбир - 1/4 ч. ложки;
мелена кориця - 1/4 ч. ложки;
гострий соус - 1 ч. ложка.

Для заправки:

бальзамічний оцет - 45 мл;
рослинне або оливкове масло - 60 мл;
сіль, сушений часник, пластівці чилі - за смаком.

Пастернак і гарбуз наріжте невеликими кубиками, посипте сіллю і розподіліть на деку.

Відвареної нут злегка розімніть вилкою, посипте сіллю і іншими спеціями зі списку інгредієнтів. Полийте гострим соусом і перемішайте.

Запікайте овочі і нут в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.

Тонко наріжте цибулю. Промийте та висушіть листя шпинату.

Збийте разом інгредієнти заправки.

Змішайте овочі з цибулею і шпинатом, заправте салат і посипте нутом. Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

22.03.2016