Теплий салат з куркою

Складові:

Філе курячої грудки - 400 г
Цибуля - 1 шт.
Відварну картоплю в мундирі - 4 шт.
Зелені яблука - 2 шт.
Часник - 2-3 зубчики
Суміш салатних листя - за смаком
Рослинна олія - ​​для смаження
Сіль за смаком

соус:

Густий натуральний йогурт - 300 г
Кінза - 1 пучок
Кріп - 1 пучок
Мед - 2 ч. Л.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Сіль за смаком
Свіжомелених суміш перців - за смаком

приготування:

1. Куряче філе розрізати уздовж на тонкі пласти, а потім нарізати довгими смужками. Чи не солити.
2. На сковороді розжарити масло, викласти кожну смужку, надаючи їй різні форми. Обсмажити з кожного боку до золотистої скоринки. Викласти курку на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Злегка посолити.
3. Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити до золотистого кольору і змішати з куркою.
4. Яблука очистити від серцевини і нарізати кубиками. Скропити яблука лимонним соком, щоб вони не потемніли.
5. Картоплю нарізати кубиками.
6. Змішати курку, картоплю, яблука і додати подрібнений часник.
7. Для соусу: змішати йогурт, лимонний сік, рубану зелень, мелений перець і мед.
8. У порційну тарілку викласти жменю салатних листя.
9. Перед подачею до столу курячу суміш добре прогріти в сковороді без масла на середньому вогні і викласти в тарілку. Соус подати окремо.
10. Теплий салат з куркою готовий.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

16.06.2017