Томатний суп-пюре з лососем і тріскою

Кухарі компанії Catering Dnepr радять піти рецептом і використовувати два види риби або зупинитися тільки на одному за своїм смаком і можливостям.

Складові:

вершкове масло - 30 г
1 середня цибулина
борошно - 1 ст.л.
свіжі помідори - 800 г
часник - 2 зубчики
курячий бульйон - 450 мл
чебрець - 3-4 гілочки
сіль і цукор - за смаком
філе лосося - 200 г
філе тріски або іншої червоної риби - 200 г
мелений чилі - 1/4 ч.л.

Спосіб приготування:

Дрібно рубаємо цибулю. У каструлі на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини.

Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще 1 хвилину. Додаємо помідори і дрібно нарізаний часник і готуємо, помішуючи, 5 хвилин. Вливаємо бульйон і доводимо до кипіння.

Кладемо чебрець. Варимо під кришкою 15 хвилин.

Тим часом нарізаємо рибу на невеликі шматочки.

Солимо і перчимо.

У сковороді на середньо сильному вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла. В декілька заходів обсмажуємо рибу до готовності, по 3 хвилини на візит.

Знімаємо каструлю з супом з плити і перемелює вміст блендером до стану пюре, попередньо вийнявши чебрець. Приправляємо за смаком сіллю і цукром. Якщо ви хочете отримати більш гладку консистенцію, протріть його через сито.

Додаємо в суп рибу, прогріваємо протягом хвилини і подаємо.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

19.02.2016