Торт Шварцвальдська вишня

Торт Шварцвальдська вишня

Складові:
Коржі діаметром приблизно 20 см:
- 6 яєць
- 120 гр цукру
- 120 гр борошна
- 1 ч / л розпушувача
- 3 ст / л какао
- 60 гр тертого шоколаду
Крем:
- 600 мл вершків 33-35% жирності
- 500г вишні (свіжої або розмороженої)
- 120 г цукрової пудри
- 2 ч.ложки ванільного цукру
Просочення:
- 4 ст. ложки коньяку (віскі або вишневого лікеру)
- 1 чайна ложка кориці
- 3 ст. ложки цукру
Прикраса:
мелений шоколад, вишні.

Приготування:
Тісто:
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з цукром і 2 ст / л теплої води. Білки збити до м'яких піків окремо і акуратно наточити до жовтків. Борошно просіяти з какао і розпушувачем. Ввести до яєчної суміші. Додати тертий шоколад. Вилити тісто в змащену форму і випікати при 180С хвилин 30.
Готовий корж остудити, розрізати на 3 частини.
Начинка:
З вишень вийняти кісточки, зібрати сік, злити його в сотейник, додати цукор і корицю. прогріти до розчинення цукру, додати алкоголь. Теплим сиропом просочити коржі. Вершки збити з цукром і ваніллю.
Збірка:
На нижній корж викласти половину вишень, промазати кремом так, щоб крем ліг між вішямі. Укласти другий корж і повторити операцію. Промазати залишками крему боки і верх, прикрасити різаним шоколадом, дати торту постояти в холодильнику пару годин.
Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

30.04.2017