Вертута з яблуками!

Складові:

Яйця курячі - 1 шт.
Рослинна соняшникова рафінована олія - ​​100 г
Борошно - 1½ - 2 склянки
Вода - ½ склянки

додатково:

Цукор - ½ склянки
Кориця - 2 ч. Л.
Яблука або варення - ½ склянки

приготування:

1. У зручну для вас миску відправляємо яйце і рослинне масло. Беремо рафінування, щоб не віддавало характерним запахом масла при випіканні.
2. Збиваємо до білої піни. Додаємо півсклянки очищеної гарячої води.
3. Додаємо борошно. Кількість регулюйте самі. Замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і не липнути до рук.
4. В якості наповнення використовуємо яблучне густе варення. Якщо такого немає, підійде будь-яке інше. Або свіжі яблучка можна просто натерти на тертці і пересипати цукром.
5. Розкачуємо тонкий шар тіста. Змащуємо його рослинним маслом, викладаємо зверху варення. Скручуємо рулетом. Потім загортаємо і трохи розгортає зверху качалкою.
6. Оскільки тісто несолодке, вже на деку щедро посипаємо вертуту цукром. З спеції використовуємо корицю. Вона дуже добре поєднується з яблуками. Відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 ° C.
7. Перед подачею на стіл посипаємо зверху цукровою пудрою.

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

10.08.2017