Яблучний пиріг з безе

Дуже смачний і ніжний яблучний пиріг з безе від кухарів компанії Catering Dnepr.

Інгредієнти для тіста:
Борошно пшеничне - 250 гр
Цукор 100 гр
Яєчний жовток - 3 шт
Вершкове масло - 100 гр

Для начинки:
Яблука - 3-4 шт
Цукор - 50 + 50 гр, можна і трохи менше)
Яєчні білки - 3 шт

Приготування:
У миску покласти розм'якшене вершкове масло, цукор і жовтки, ретельно розмішати. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Викласти тісто у форму для випічки, сформувати бортики, прибрати в холодильник на час, поки готуємо начинку. Яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками. У каструлю покласти яблука, цукор, залити 100 мл води, довести до кипіння. Гасити яблука до розм'якшення 10-15 хвилин. Повинна вийде густа маса, що нагадує варення. Викласти начинку на корж. Духовку розігріти до 180 градусів і випікати 15-20 хвилин. Охолодити. Охолоджені білки збити з цукровим піском до міцних піків. Викласти збиті білки на поверхню пирога. Поставити форму з пирогом в духовку і випікати до красивого зарумянивания білків. Розрізати пиріг зручніше охолодженим. Прикрашаємо за смаком)

Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

16.11.2016